Literatura
Cultura 03/03/2011

El nou llibre de Stephen King es centra en l'assassinat de Kennedy

El llibre, de més de 1000 pàgines, es publicarà el 8 de novembre

Redacció
1 min
Stephen King

BarcelonaLa data de l'assassinat del president dels Estats Units, John F. Kennedy, s'ha convertit en el títol i centre neuràlgic de la nova novel·la de l'escriptor nord-americà Stephen King, 11/22/63, en la que un professor viatja al passat per evitar el magnicidi que va commocionar tot un país.

Com es pot veure avui a la pàgina web de l'editorial nord-americana Simon & Schuster, l'últim llibre del mestre del terror es podrà comprar a partir del proper 8 de novembre a Estats Units i al Regne Unit.

"El 22 novembre 1963 tres trets van ressonar a Dallas. El president Kennedy va morir i el món va canviar. I si poguessis canviar el que va passar?", relata l'editorial sobre la darrera història de King, que és qualificada com a un "drama que us paralitzarà el cor ".

La nova novel·la de l'autor d'El resplandor relata en més de 1.000 pàgines la història de Jake Epping, un professor d'institut de 35 anys, que veurà com la seva vida canviarà quan el seu amic Al, propietari d'un restaurant a la ciutat, li descobreix que en el seu magatzem hi ha un portal per viatjar al passat. Epping començarà aleshores la “insensata missió” d'intentar evitar l'assassinat de Kennedy amb la seva nova vida en el passat, “en el món d'Elvis i JFK”, segons descriu la pàgina web de King. Així, el nou llibre del rei de la literatura de terror s'afegeix als més de 2000 llibres que s'han escrit sobre l'assassinat de Kennedy.

stats