Publicitat
Publicitat

Cultura

A la venda el llibre que ho revela tot sobre Steve Jobs

La biografia oficial del fundador d'Apple ja es pot comprar en versió digital i en anglès a través de l'iBook i d'Amazon.com, que també ofereix la versió impresa. Les traduccions al català i al castellà estaran disponibles a partir del 28 d'octubre, però els usuaris ja poden encarregar-les a través d'Amazon.es

Moltes han sigut les filtracions sobre detalls de la vida de Steve Jobs que, des de la seva mort el passat 5 d'octubre, han aparegut a diversos mitjans de comunicació. Però ara ja no caldran més exclusives, perquè la biografia oficial de Jobs, l'única autoritzada per l'ex-director executiu i fundador d'Apple, ha sortit a la venda aquest dilluns als Estats Units i a un bon grapat de països més. De fet, la versió digital i en anglès ja es pot adquirir a través l'iBook i d' Amazon.com, que també ofereix la versió impresa. Les traduccions en català i castellà sortiran a la venda quatre dies més tard, el 28 d'octubre, però els usuaris ja poden encarregar-les ( castellà / català) a través d'Amazon.es. 

Walter Isaacson és l'autor de la biografia exclusiva de Steve Jobs. El llibre, escrit per l'exdirector de la revista Time, és fruit de més de quaranta entrevistes al fundador d'Apple i al seu entorn (familiars, amics, adversaris i col·legues). Tot i que Jobs va col·laborar en el llibre, no va demanar cap tipus de control sobre el contingut, ni tan sols fer-ne una lectura abans de la publicació. El cofundador d'Apple no va esquivar cap tema durant les entrevistes i va animar la gent que va col·laborar amb la publicació a parlar amb franquesa.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT