SECTOR EDITORIAL

La llibreria Robafaves demana auxili per evitar el tancament

La crisi i l'endeutament de l'establiment de Mataró els ha deixat amb un deute de 250.000 euros. Per això demanen l'ajut 'in extremis' de la societat civil

La llibreria Robafaves de Mataró necessita 250.000 euros per poder evitar el tancament. La seva precària situació econòmica, provocada per la crisi i el gran deute acumulat, els ha portat al límit del tancament. "La crisi ens ha tocat de ple en el pitjor moment, quan hem de fer front a les obligacions derivades de l’endeutament per ampliar, diversificar i millorar la nostra oferta", diuen en un comunicat. La Robafaves necessita aquests diners abans del 26 de juliol i demana auxili econòmic a tot aquell que vulgui i pugui ajudar. La banca ètica s'hi sumarà si tenen una primera aportació popular.

La llibreria, que funciona com a cooperativa, és un dels centres neuràlgics de la vida cultural de Mataró des dels anys 70. Des de sempre ha organitzat lectures de contes, presentacions de llibres i converses amb escriptors, i ha editat alguns llibres propis i una revista. Tota aquesta tasca se li ha reconegut amb diversos premis com la Creu de Sant Jordi o el premi de Llibreter de l'Any.


Més continguts de