Cultura 26/08/2012

Arquitectures per a la vida, primer lliurament del col·leccionable 'Vogadors'

El primer fascicle conté les cobertes i la introducció de l'exposició de l'exposició catalana i balear a la Biennal de Venècia d'Arquitectura

Ara
1 min
Les nou obres seleccionades són exemples d'una nova manera de fer arquitectura vinculada al lloc i construïda amb materials permeables que s'impregnen de vida i envelliran al mateix temps que els seus habitants.

Barcelona'Vogadors, és el projecte amb què Catalunya i les Illes Balears participen per primera vegada a la Biennal de Venècia d'Arquitectura amb un pavelló propi. Els comissaris, els arquitectes Jordi Badia i Félix Arranz, han reunit nou obres recents de la generació més jove d'arquitectes catalans i balears.

El plec, a més de les cobertes del col·leccionable, conté els següents textos, que podeu trobar a l'Ara Premium:

''Arquitectura' rima amb 'cultura' i amb 'aventura'. Text institucional de Vicenç Villatoro, director de l'Institut Ramon Llull.

'Les cinc claus de 'Vogadors'. Els punts es comú de les nou obres de l'exposició.

'Les arrels d'un caràcter genuïnament català'. Un repàs als antecedents de les obres de 'Vogadors'

'Una generació que transforma el que és global en local'. La tendència representada e 'Vogadors' també té exponents internacionals.

'Vogadors: un grafisme sobri, senzill i rotund'. Claret Serrahima, director de clasebcn, l'estudi que ha realitzat la imatge de l'exposició, comenta el disseny.

stats