Publicitat
Publicitat

Madonna, en concert a Barcelona el 20 de juny

La reina del pop actuarà al Palau Sant Jordi i les entrades per al concert del Madonna World Tour 2012, segons la promotora, es posaran a la venda el 16 de febrer

Madonna, que acaba d'estrenar un nou single, 'Gimme All Your Luvin'', i al març llançarà el disc 'MDNA', actuarà el 20 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona, en l'únic concert previst a Espanya dins una gira mundial que començarà el 29 de maig a Tel Aviv, ha anunciat avui Live Nation.

Les entrades per al concert del Madonna World Tour 2012, segons la promotora, es posaran a la venda el 16 de febrer.

Madonna ha estrenat aquesta mateixa setmana el videoclip de 'Gimme All Your Luvin'', primer single del seu nou disc, 'MDNA', amb una proposta
corejada per les raperes Nicki Minaj i M.I.A. i plena de cors d'animadores i jugadors de rugbi. L'artista hi rememora el seu propi passat.

La cantant, que acaba de convertir-se també en l'estrella de la final de la Super Bowl als Estats Units, cantarà a ciutats com Zagreb (11 de juny), Florència (16), Coimbra (24), Berlín (28), París (14 de juliol), Londres (17), Viena (29) o Moscou (7 d'agost).

A finals d'agost, el dia 28, començarà la gira americana a Filadèlfia, passarà pel Canadà, amb actuacions a Mont-real i el Quebec els dies 30 d'agost i 1 de setembre, i viatjarà a Nova York, Washington, Dallas i Seatle, amb més de mig centenar de dates ja tancades.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT