MÚSICA
Cultura 11/05/2011

Manos de Topo en concert a la Fundació Miró

En el marc de l'exposició dedicada a formacions musicals barcelonines, 'Genius loci', el quintet actuarà el 19 de maig a l'auditori de la fundació amb dos més dels protagonistes de la mostra, Illa Carolina i Internet2

Redacció
1 min

BarcelonaEl proper dijous 19 de maig, a les 20.30 h, Moritz i la Fundació Joan Miró organitzen un concert a l’auditori de la Fundació Joan Miró en el marc de l’exposició Genius loci, dedicada a formacions musicals barcelonines, amb alguns dels grups participants.

El concert començarà amb Illa Carolina, els teloners de l’exposició, que han creat un tema inèdit per a Genius loci a manera de flashforward, una visió de futur lúcida davant d’unes perspectives no gaire engrescadores.

Després serà el torn de la música experimental d’Internet2, que vol capgirar el paradigma mainstream actual, i del rock de Mürfila.

Per acabar, Manos de Topo oferiran en exclusiva els nous temes que formaran part del seu proper treball, previst per a la tardor. Serà la primera vegada que els interpretin en públic.

Entre actuació i actuació es projectaran videoclips dels grups presents a l’exposició que no han pogut participar al concert: Hidrogenesse, Els Amics de les Arts, Standstill, Za!, The Pinker Tones i Mishima.

Com que l’auditori de la Fundació és petit, només es podrà assistir al concert amb invitacions que Moritz repartirà al seu Facebook.

stats