Cultura
Cultura 31/10/2011

Un àlbum amb material inèdit d'Amy Winehouse, a la venda el desembre

L'àlbum es titularà 'Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures' i inclourà 12 temes, entre els quals un que parla sobre la difícil relació entre la cantant i el seu exmarit Blake Fielder-Civil

Efe
1 min
Amy Winehouse amb el seu pare, Mitch / GETTY

LondresEls fans d'Amy Winehouse ja tenen un regal per aquest Nadal. Un àlbum amb material inèdit de la cantant, morta el passat mes de juliol, sortirà a la venda el pròxim desembre. Segons publica el diari The Sun, els diners que es recaptin es destinaran a la fundació que porta el seu nom.

L'àlbum, que es titularà Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures, inclourà 12 temes, entre els quals una peça gravada quan la cantant estava sota la influència de les drogues el 2009. Un altre tema parlarà sobre la difícil relació entre la cantant i el seu exmarit Blake Fielder-Civil. Entre el material, també hi figurarà la gravació que Winehouse va fer amb el cantant nord-americà Tony Bennett, per a l'àlbum que aquest va treure el setembre passat.

Els productors Salaam RMI i Mark Ronson han sigut els responsables de reunir les peces per a aquest treball.

Tots els beneficis seran destinats a la Fundació Winehouse, creada després de la mort de l'artista, i que té com a objectiu ajudar a joves que afronten problemes amb l'alcohol i les drogues.

Segons The Sun, la família i els productors van coincidir, després de setmanes de converses, en què treure aquest disc -el tercer després de Frank i Back to Black - és un "bon llegat musical".

stats