Publicitat
Publicitat

INSTITUCIONS

El ministre Wert ja té l'encàrrec d'elaborar una llei de mecenatge

Ha dit que tindrà "un immens valor afegit", tant des del punt de vista econòmic com cultural, per a la promoció del sector

La vicepresidenta primera i portaveu del govern , Soraya Sáenz de Santamaría , ha assegurat que el ministre d'Educació, Cultura i Esport , José Ignacio Wert , ja té l'encàrrec " concret " de tirar endavant una llei de mecenatge cultural . També ha defensat que la competència del departament de Cultura serà la mateixa tot i que s'hagi integrat en el ministeri d'Educació.

La portaveu ha considerat que la llei de m ecenatge cultural és fonamental per buscar els mecanismes necessaris perquè, en temps de crisi , la cultura segueixi sent un element clau en l'àmbit interior però també en la promoció exterior de la cultura espanyola i de l'espanyol , que té un " immens valor afegit " tant des del punt de vista cultural com econòmic .

La vicepresidenta ha recordat que , en anteriors legislatures en què va governar el PP , Cultura també estava integrada en Educació i ha recordat que era un assumpte que estava molt clar en el programa del PP.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT