Cinema
Cultura 02/08/2015

'Misión Imposible: Nación secreta' domina la taquilla nord-americana

La cinquena part de la franquícia protagonitzada per Tom Cruise recapta 51 milions d'euros

Ara
1 min
Tom Cruise a 'Misión imposible: Nación secreta'

BarcelonaLa cinquena entrega de la franquícia d'acció 'Missió impossible' ha conquerit la taquilla nord-americana amb una recaptació de 51 milions d'euros el primer cap de setmana d'exhibició, per damunt de les expectatives. 'Misión imposible: Nación secreta' torna a estar protagonitzada per Tom Cruise, que acompanyat de Simon Pegg, Jeremy Renner i Rebecca Ferguson s'enfronta en el film a una organització criminal d'agents secrets coneguda com "el Sindicat".

La pel·lícula, que s'estrenarà divendres que ve a casa nostra, va recaptar 18,48 milions d'euros el primer dia d'exhibició, un rècord per a la franquícia 'Missió impossible' que demostra el poder de convocatòria que encara té Tom Cruise. La cinquena entrega de la saga està escrita i dirigida per Chrisopher McQuarrie i produïda per J. J. Abrams.

Les quatre primeres entregues de la saga van recaptar més de 2.000 milions d'euros. El 2011, 'Missió: Impossible. Protocol fantasma' va aconseguir un total de 190 milions a la taquilla nord-americana i 441,5 milions a la resta del món.

stats