Oscars 2022
Cultura 30/03/2022

Jada Pinkett Smith parla després de la bufetada: "És moment de curar-se"

Després de l'agressió de Will Smith a Chris Rock als Oscars, l'actriu deixa un escuet missatge a Instagram

2 min
Jada Pinkett Smith a la festa de Vanity Fair després dels Oscars

BarcelonaDos dies després de la plantofada amb més eco dels últims temps, la que va clavar Will Smith a Chris Rock a la gala dels Oscars per un acudit sobre la calvície de la seva dona, dos dels protagonistes del moment, Chris Rock i Jada Pinkett Smith, mantenien el silenci. Només Will Smith havia demanat disculpes a Chris Rock a través de les xarxes per un comportament "inacceptable i inexcusable". Finalment, la parella de Smith també s'ha pronunciat, però només amb un concís i conciliador missatge a Instagram: "És moment de curar-se i ho trobo meravellós".

Chris Rock va decidir no presentar càrrecs contra Will Smith i manté el silenci, mentre diversos artistes de Hollywood li han mostrat el seu suport. La venda d'entrades de la seva gira de monòlegs ha multiplicat per 25 el ritme previ a la gala: en dos dies n'ha venut més que en l'últim mes i n'han apujat els preus.

Mentre l'Acadèmia de Hollywood estudia el cas i possibles càstigs a Will Smith que van des de la suspensió de l'Acadèmia de forma immediata o temporal fins a una advertència o fins i tot la retirada de l'Oscar, les reaccions sobre el cas se succeeixen. Whoopi Goldberg s'ha pronunciat a la televisió i ha dit que creu que "hi haurà conseqüències", però que no li retiraran l'Oscar.

Després que Will Smith, al rebre l'Oscar per El método Williams, justifiqués l'agressió dient que el paper que li ha valgut el premi és el d'un ferotge defensor de la família, el mateix Richard Williams, pare de Venus i Serena Williams, va dir al canal NBC: "No sabem els detalls del que va passar, però no aprovem que ningú pegui a algú altre excepte en defensa pròpia".

La família Smith (Jada, Willow, Will, Jaden i Trey) a la festa de Vanity Fair posterior a la gala
stats