Moda
Cultura 09/11/2011

La moda pren les antigues adoberies del barri del rec d'Igualada

La cinquena edició del festival 'Rec Stores' convocarà una trentena de marques de moda i disseny, que convertiran els espais patrimonials en la seva botiga del 17 al 19 de novembre

Acn
1 min
Les antigues adoberies del Rec d'Igualada es reconverteixen puntualment en botigues

Les antigues adoberies d'Igualada es transformaran en espais de moda del 17 al 19 de novembre, en el marc del festival Rec Stores.

La cinquena edició del festival convocarà una trentena de marques i dissenyadors de referència a l'antic barri industrial per vendre estocs a preus radicals. L'essència del projecte, però, també és reactivar el barri del Rec i donar a conèixer diferents espais patrimonials, com ha remarcat una de les organitzadores, Cristina Domènech. L'objectiu és donar a conèixer un "patrimoni històric molt important" i "relacionar-lo amb la creativitat i el disseny".

Una trentena de marques s'instal·laran en vint-i-dos espais del barri, però en aquesta ocasió, el circuit serà "més acotat i curt perquè no volem estendre'ns molt pel fred", ha remarcat Domènech. Entre les marques destaquen les noves incorporacions de Skunkfunk, Visual Poetry o My Bags, i no hi faltaran noms habituals del festival, com Sita Murt, Custo Barcelona, Txell Miras, Miriam Ponsa, Josep Abril o TCN. Els organitzadors han remarcat que han buscat un equilibri entre "la gran marca i el petit dissenyador".

Al Rec 0.4 també tindrà lloc la segona edició dels premis REC.0 de moda destinat als estudiants de les diferents escoles de disseny de Catalunya; el guanyador obtindrà una beca per treballar a l'estudi de Totón Comella. Els concerts, les projeccions audiovisuals i les lectures de poemes, seran altres activitats de la cinquena edició del REC, que espera superar els 27.000 visitants de la darrera edició.

stats