Cultura 13/08/2019

Un model acusa Katy Perry de despullar-lo a la força en públic

Josh Kloss diu que la cantant va abaixar-li els pantalons davant de tothom contra la seva voluntat

Ara
2 min
Katy Perry a la gala Met 2018.

BarcelonaEl model Josh Kloss, que va participar en el videoclip 'Teenage dream' de Katy Perry el 2010, ha acusat la cantant de despullar-lo a la força en públic. En una publicació a Instagram, Kloss explica que Perry li va abaixar els pantalons davant de tothom i contra la seva voluntat. Els fets, diu, van passar durant la celebració de l'aniversari del director creatiu Johnny Wujek en una pista de patinatge. "Llavors jo encara estava boig per ella i, quan em va veure, se'm va acostar per abraçar-me. Però quan em vaig girar per presentar-li un amic meu, em va va agafar per la cintura pantalons i roba interior i me'ls va tirar avall tant com va poder perquè tots els que eren allà, incloent-hi amics seus, em poguessin veure el penis. ¿Us podeu imaginar que patètic i humiliat em vaig sentir?", escriu Kloss.

El model, diu, ha volgut compartir aquesta experiència per demostrar que les dones que estan en una posició de poder en la indústria musical poden ser "tan cruels i perverses" com els homes. "Ella era simpàtica i maca, però quan hi havia altra gent al voltant era freda com el gel. Fins i tot va qualificar el fet d'haver de fer-me un petó com a 'fastigós' davant de tot l'equip de rodatge", lamenta Kloss.

El seu missatge a Instagram ha desencadenat un bon grapat de missatges de fans de Perry que defensen la cantant i critiquen Kloss. Davant aquestes reaccions, el model ha fet un segon 'post' on publica l'esborrany d'una entrevista feta aleshores i que demostra com els representants de Perry van canviar-li les respostes. "Vaig ser menyspreat pels seus representants i no vaig poder discutir res que tingués a veure amb la publicitat de la Katy. Van editar i van respondre per mi un parell d'entrevistes", diu el model, que qualifica aquella feina com "una de les més confuses i menyspreables" que ha fet mai.

stats