Cultura 12/02/2012

El món de la música plora la mort de Houston

Lenny Kravitz, Christina Aguilera, La Toya Jackson, Lady Gaga o Jennifer López han mostrat el seu dolor per la pèrdua inesperada de la cantant

Ara
2 min

BarcelonaEl món de la música, que aquest diumenge es prepara per celebrar la gran festa dels Grammy, ha rebut amb commoció la noticia de la mort de Whitney Houston i ha inundat les xarxes socials de missatges de record a la cantant. L'artista tenia previst cantar avui en una festa prèvia a la gala. L'acadèmia que organitza la gala ha confirmat que Jennifer Hudson cantarà en homenatge a la cantant desapareguda.

El seu exmarit, Bobby Brown, ha assegurat que es troba "devastat", segons ha dit a la revista 'People' un familiar proper. "Tenien en comú la seva filla Bobbi Kristina i tenien clar que la volien criar junts. No s'odiaven. De fet hi havia molt respecte entre ells. És un cop molt dur per a en Bobby. L'estimava molt. Són moments tristos", ha dit. Houston es va casar amb Brown, un polèmic cantant de soul, l'any 1992, i un any més tard va néixer la seva filla. Després d'una relació molt complicada, que va incloure una denúncia per part de la cantant per violència domèstica, es van divorciar el 2007.

El cantant Lenny Kravitz ha dit que "hem perdut una llegenda". "Tot el meu amor i les meves oracions estan amb la família de la Whitney. Mai més hi haurà algú com tu". Per la seva banda, Christina Aguilera ha comentat que "la trobarem a faltar".

El raper P. Diddy deia que no s'ho podia creure i assegura que "és un dels dies més tristos de la meva vida". Per la seva banda, Mariah Carey ha subratllat que "sempre serà recordada com una de les veus més grans que ha vist la Terra". La Toya Jackson, germana de Michael Jackson, comentava que el seu cor "està amb la seva mare, la seva filla i els seus éssers estimats".

Altres noms del món de la música que han pronunciat el seu condol han estat Lady Gaga, que ha explicat que quan va escriure la cançó 'Born This Way' "imaginava com la cantaria la Whitney, perquè no tenia confiança suficient per ser una estrella". Jennifer López ha dit que és "una gran pèrdua, se'n va una de les millors veus de tot el món", mentre la cantant Rihanna ha dit que "no tinc paraules, només llàgrimes".

Neil Portnow, president de l'acadèmia de gravació dels EUA, que organitza els Grammy, ha dit que "Whitney Houston era una de les millors cantants pop de tots els temps, i deixa un gran llegat musical". "La seva poderosa veu va donar lloc a cançons memorables" ha afegit.

stats