Cultura 21/03/2012

'La monja enterrada en vida': teatre a preu especial per als lectors de l'ARA

El diari ofereix als seus lectors 10 entrades dobles a 7 Euros per entrada. Només cal enviar un SMS amb la paraula ara al 27300. La funció és aquest dijous

Ara
1 min
Cartell de 'La monja enterrada en vida'

BarcelonaL'ARA torna a oferir als seus lectors una oportunitat única de veure teatre a un preu molt especial: una funció de 'La monja enterrada en vida', dels talents revelació de l'escena catalana Nao Albet i Marcel Borràs, per tan sols 7 euros per entrada.

La cita és La Seca-Espai Brossa, aquest dijous 22 de març, a les 20.30 hores.

Per aconseguir les 10 entrades dobles que oferim al preu de 7 euros per entrada, només cal enviar un SMS amb la paraula ara al 27300.

Els dos joves actors i dramaturgs han bastit el muntatge a partir de l'obra de Jaume Piquet 'La monja enterrada en vida o secrets d'aquell convent'.

La història recull la llegenda que circulava a finals del XIX pels cercles anticlericals, en què s'explicaven històries de monges i frares que es lliuraven a pràctiques tan terrorífiques com els enterraments en vida.

Sota la mirada trencadora d'Albet i Borràs, la monja és xinesa (i parla només en xinès), al convent hi sona la música de la mítica sèrie Bola de Drac, i entre els protagonistes d'aquest malson hi ha pedòfils, corrupció, drogues, armes, dos enamorats, la fe i el seu negoci.

Un mosaic eclèctic i marcià al més pur estil sèrie B.

stats