CULTURA
Cultura 02/07/2011

Els festivals musicals de Barcelona ofereixen aquesta nit 40 concerts gratis a Montjuïc

Deu escenaris i sis hores de música ininterrompuda a la muntanya de Barcelona

Redacció
1 min
Gràfic Montjuïc

BarcelonaVint festivals de Barcelona s'alien aquesta nit per plantar 10 escenaris repartits per tota la muntanya de Montjuïc. En total, s'hi podran veure 40 concerts gratuïts i ininterromputs, des de les deu del vespre fins a les quatre de la matinada.

És la quarta edició de Montjuïc de nit. Els museus situats a la muntanya i espais com els Jardins del Teatre Grec i el Poble Espanyol també s'afegiran a la jornada noctàmbula de portes obertes fins a la una de la matinada.

Els grups i gèneres que s'hi podran sentir passen per tots els ventalls, de l'underground electrònic de C156 al refinament del cantautor Eduard Inesta i a la rumba de Peret Reyes. Hi participen festivals històrics com el de Música Antiga, el Tradicionàrius, el Festival de Jazz de Barcelona i el de Guitarra -que tenen molt més de dues dècades de vida-; els que tot just són majors d'edat com el BAM, el Sónar i el Flamenco Ciutat Vella, i els festivals més joves com el de Blues, el Mil·leni, el Cruïlla, el Primavera Sound, l'Hipnotik, el de Percussió, el Mas i Mas, De cajón!, Nous Sons i fins i tot l'In-Edit, que es dedica al documental musical.

stats