Música
Cultura 28/02/2013

El 'Rèquiem' de Mozart, en una nau industrial de Cerdanyola

La Jove Orquestra de Cerdanyola interpretarà 'MOZARTrequiem' a l'antiga nau Aiscondel l 17 de març. L'elegància de la missa de Mozart contrastarà amb la decadència de la nau, una tendència que ja es posa a la pràctica a altres països europeus

Ara
1 min
Assaig de 'MOZARTrequiem'

BarcelonaLa Jove Orquestra de Cerdanyola interpretarà 'MOZARTrequiem' a la nau industrial abandonada Aiscondel de Cerdanyola del Vallès el 17 de març, una empresa que va ser motor econòmic de la ciutat als anys 20. L'orquestra, amateur però amb un disc enregistrat, està "submergida en el projecte més ambiciós de la seva curta però intensa vida", que vol imitar les noves tendències europees. La interpretació de la 'Missa en Re menor' de Wolfang Amadeus Mozart, compta amb 150 cantaires que ocuparan les tarimes col·locades per l'ocasió.

El concert del 'Rèquiem' de Mozart és una producció conjunta de la Jove Orquestra de Cerdanyola, l'Orfeó Lleidatà, la Coral Universitària Rovira i Virgili i la coral 7 de Música amb la col·laboració de la Fundació Victòria dels Àngels. A més, 'MOZARTrequiem' farà una mini-gira per terres catalanes amb concerts a Lleida i Tarragona.

stats