El 'nen Disney' Cameron Boyce mor als 20 anys

La família ha revelat que l'actor patia una malaltia, tot i que no s'havia fet públic

L'actor nord-americà Cameron Boyce, conegut pels seus papers en algunes pel·lícules de la factoria Disney com 'Els descendents' (2015) i el programa de televisió 'Jessie', ha mort als 20 anys a causa d'una malaltia que patia, segons va dir la seva família dissabte al canal ABC, malgrat que es desconeixia que estigués malalt. Boyce, que tenia 8,1 milions de seguidors a Instagram, havia publicat divendres passat una imatge seva de perfil amb un mocador lligat al front.

"Va morir mentre dormia a causa d'un atac producte d'una malaltia per la qual estava sent tractat. El món ha perdut una de les seves llums més brillants, però el seu esperit viurà a través de la bondat i la compassió de tots els que el van conèixer i estimar", ha dit un portaveu de la família. "Estem totalment desconsolats i demanem privacitat en aquests moments immensament difícils, mentre plorem la pèrdua del nostre preciós fill i germà", ha afegit.

Boyce, nascut a Los Angeles, va debutar com a actor en la pel·lícula de terror 'Reflexos' (2008) als 9 anys. Dos anys més tard va aparèixer en la pel·lícula d'Adam Sandler 'Nens grans' (2010), com un dels fills de Sandler. Actualment l'actor estava dedicat a activitats benèfiques i havia actuat com a presentador de l'exvicepresident nord-americà Joe Biden en els premis Biden al coratge, el passat mes de març. Va ser premiat recentment per la seva activitat en una fundació sense ànim de lucre que va aconseguir recaptar més de 30.000 dòlars per construir pous d'aigua potable a Swazilàndia.

Més continguts de