MÚSICA
Cultura 19/06/2012

El nord-americà Maceo Parker actuarà al Festival de Cadaqués

El 41è certamen empordanès tindrà lloc del 3 al 19 d'agost a l'església de Santa Maria

Efe
1 min

CadaquésEl nord-americà Maceo Parker, que va formar part de la banda de James Brown a la dècada dels seixanta, actuarà el 17 d'agost al Festival de Cadaqués, que avui ha Presentat el cartell de la Seva 41 edició, que tindrà lloc del 3 al 19 d'agost.

Una altra novetat d'aquesta cita és la recuperació com a escenari de l'Església de Santa Maria, recentment reformada i l 'espai on va nèixer aquest certamen.

L'edició d'aquest any pretén recollir l'evolució del festival, a l'hora que recupera amb Maceo Parker una actuació prevista per a l'estiu passat, però que es va haver de suspendre per motiuss de salut de l'artista.

L'Orquestra Simfònica de Tarragona Camerata XXI, amb el Cor de Cambra de l'Auditori Enric Granados de Lleida, inaugurarà la cita el 3 d'agost, encara que prèviament, el 19 de juliol, hi haurà un aperitiu en forma d'actuació del cor Britànic Berkshire Youth.

El músic neozelandès Jonathan Crayford, el brasiler Emanuel Dimas de Melo Pimenta, la japonesa Hisako Hiseki, Quimi Portet, el cor de gospel The Gospel Viu i l'Orquestra de Cadaqués completin el cartell d'aquesta temporada.

stats