El nou disc de Madonna es titularà 'Madame X'

L'artista, que fa quatre anys que no treu disc, anuncia que el primer single és un duet amb Maluma

Quatre anys després de 'Rebel heart' i després de diversos retards en el seu llançament, Madonna ha anunciat finalment que el seu nou àlbum es titularà 'Madame X'. Encara que de moment no dona data de llançament, l'artista avança el que sembla la creació d'un personatge per a l'ocasió dins d'un àlbum aparentment conceptual.

En una altra publicació a les xarxes socials, Madonna mostra un breu vídeo titulat 'Welcome to the world of Madame X', en què anticipa el que sembla el primer single de l'àlbum. Serà una col·laboració amb Maluma, 'Medellín', que es publicarà aquest dimecres.

"Madame X és una agent secret que viatja al voltant del món, canvia la seva identitat, lluita per la llibertat i porta llum als llocs foscos. Una instructora de txa-txa-txa, un gàngster, una professora, un líder d'estat, una mestressa de casa, una genet, una presonera, una estudiant, una mare, una filla, una mestra, una monja, un pecadora, una santa, una puta i una espia a la casa de l'amor", diu l'artista. El retorn de la Reina del Pop, en definitiva, és imminent.