Cinema
Cultura 15/04/2011

La novel·la 'American gods' de Neil Gaiman serà una sèrie d'HBO

L'obra de l'autor anglès serà adaptada a la petita pantalla per Robert Richardson, director de fotografia guanyador de dos Oscar que ha treballat habitualment amb Oliver Stone, Martin Scorsese i Quentin Tarantino.

Redacció
1 min
Neil Gaiman

BarcelonaFa unes setmanes que Neil Gaiman, el popular autor de còmics i novel·les fantàstiques, va revelar que s'estava treballant en una adaptació a la pantalla d'American gods, i que en el projecte estava involucrat un director "amb un grapat d'Oscar". Segons The Playlist, el director en qüestió seria Robert Richardson, un director de fotografia habitual de Tarantino, Scorsese i Oliver Stone que, efectivament, ha guanyat un parell d'Oscars, però encara no té cap crèdit com a director.

L'adaptació no serà un llargmetratge convencional, però, sinó una sèrie per al canal de pagament HBO, responsable entre altres de sèries com Los Soprano, The Wire i l'encara inèdita adaptació de la saga fantàstica de George R. Martin Juego de tronos. Richardson i Gaiman escriuran plegats el pilot de la sèrie i, suposadament, actuaran com a productors executius de la mateixa.

stats