Publicitat
Publicitat

Cinema

Les noves regles dels Oscar

L'Acadèmia ha establert que després de les nominacions, el jurat només podrà assistir a les projeccions per garantir la igualtat de condicions dels films nominats

L'organització dels Oscar ha anunciat aquesta matinada les noves regles que fixen els tipus d'esdeveniments en què podrà participar el jurat de l' Acadèmia de Cinema abans de seleccionar els guanyadors de l''estatueta', amb l'objectiu de crear una major igualtat de condicions entre els films nominats, els actors i les actrius.

"La campanya de regulacions juguen un paper important de cara a protegir la integritat del procés decisió dels premis de l'Acadèmia i la distinció dels Oscar", va apuntar el president de l'Acadèmia de Cinema, les Arts i les Ciències, Tom Sherak, en un comunicat. El punt clau de la nova normativa és que després de les nominacions que tindran lloc el 24 de gener, els membres de l'Acadèmia només podran assistir a les projeccions i no se'ls permetrà que acudeixin a festes i esdeveniments on no es projectin films.

A partir d'ara, es limitaran els sopars i les reunions on coincidien artistes i productors –que a més eren una ocasió que els promotors aprofitaven per reunir vots–. Una vegada es facin públiques les nominacions, els membres de l'Acadèmia podran assistir a projeccions i participar a les entrevistes amb l'equip de la pel·lícula; en canvi, no se'ls permetrà d'assistir a recepcions on hi hagi menjar i beguda.

"Per sobre de tot, volem que els membres de l'Acadèmia vegin pel·lícules tal com han de ser vistes, en un escenari teatral", va remarcar Sherak. La cerimònia d'entrega dels Oscar tindrà lloc el 26 de febrer.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT