Publicitat
Publicitat

Música

El organitzadors dels Jocs Olímpics volen que Keith Moon actuï a la cerimònia de cloenda

El bateria de The Who va morir el 1978 a causa d'una ingesta excessiva de sedants

Els organitzadors dels Jocs Olímpics de Londres es van dirigir al mànager de la mítica banda de rock The Who per sol·licitar la participació de Keith Moon a la cerimònia de cloenda dels jocs que se celebraran aquest estiu, segons informa 'The Sunday Times'. El bateria de la banda, tanmateix, fa 34 anys que és mort.

"Vaig contestar a l'e-mail explicant que ara Keith resideix al crematori de Golden Green, fent honor al mític vers de The Who que diu ' I hope I die before I get old' ('Espero morir abans de fer-me vell')", va explicar al diari el mànager de la banda, Bill Curbishley. "Però que si tenien una tauleta, uns gots i unes espelmes podríem intentar contactar-hi", va afegir.

La mort de Keith Moon, amant dels excessos que va viure tres vides en una, es va produir el 1978 a causa d'una ingesta excessiva de sedants. Els organitzadors dels Jocs Olímpics de Londres volien que el bateria participés en una celebració de la cultura pop britànica que estan preparant de cara a la cerimònia de cloenda dels jocs, el proper 12 d'agost.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT