Oscars: què triomfa a les xarxes?

Entre els 'memes' de Meryl Streep i Lady Gaga i les 'selfies' de Jennifer Lopez

Els petons de John Travolta No només per la seva tofa increïblement espessa ha estat un 'hit' a les xarxes. També per haver repartit petons dins i fora de l'escenari. A la catifa vermella, sorprenia a Scarlett Johansson així.

Però si parlem de tofes, cal mencionar el 'meme' que uneix la cabellera que més rius de tinta ha fet córrer de Hollywood, la de Nicolas Cage, que és pitjor que el Guadiana, amb la pel·lícula triomfadora de la nit, 'Birdman'. 

Els 'selfies' de Jennifer Lopez Jlo seia al costat de Meryl Streep. La cantant li ha proposat de fer-se una 'selfie', que ha penjat immediatament a les xarxes.

Però Jennifer Lopez també s'ha fet una 'selfie' tota sola, quan ha estat 'photombobed' per Jennifer Aniston i la seva parella, que seien al darrere.

El crit de Meryl Streep a favor del discurs de Patricia Arquette ha sigut la imatge més retuitejada i ha donat uns quants 'memes' per a la posteritat.

Els guants de Lady Gaga L'altra imatge que ha triomfat a les xarxes és el vestit de Lady Gaga, amb els seus guants vermells, que ha estat parodiada amb desenes d'anuncis de productes de neteja.

La cantant va compartir a les xarxes com va acabar la nit. Per terra.

I Sonia Monroy ha aportat la nota friqui a la gala, amb un vestit amb amb la bandera d'Espanya. Diu que no la van deixar entrar. I s'estranya?