Cultura 08/03/2013

Els artistes més personals de Joan-Lluís Arruga

El fotògraf mostra a Pedralbes Centre imatges inèdites de Miguel Bosé, Martina Klein o Penélope Cruz

Ara
1 min

Barcelona"Vaig fer la meva primera foto als deu anys, amb la Voigtländer del meu pare. Va sortir-me desenfocada i moguda, però l'emoció de generar una imatge m'acompanya des d'aquell dia". Amb aquesta frase, el polifacètic artista Joan-Lluís Arruga descriu l'esperit de 'Personal', la seva nova exposició a Pedralbes Centre.

La mostra, integrada per una quinzena de fotografies, recull imatges d'artistes de renom fetes fora d'una sessió fotogràfica habitual. La innocència dels moments de pausa d'un rodatge, els petits descansos intercalats amb la gravació d'un videoclip o altres moments íntims de personatges populars són algunes de les fotografies robades per l'ull, sempre atent, de Joan- Lluís Arruga.

Entre els artistes que apareixen a la mostra, hi ha Miguel Bosé, fotografiat mentre rodava a Cuba el videoclip 'El muro'; Penélope Cruz, captada a París durant el rodatge del videoclip 'Penélope'; Marta Sánchez, Martina Klein, Rafa Sánchez de La Unión, el duet Serrat-Sabina per la gira 'Dos pájaros de un tiro' o Dani Nello i Ariel Rot.

stats