Billy Dee Williams tornarà a ser Lando Calrissian 35 anys després

L'actor s'incorpora al càsting de l''Episodi IX' de la saga 'Star Wars'

L''Episodi IX' de la saga 'Star Wars', que s'estrenarà el 20 de desembre del 2019, comptarà de nou amb Billy Dee Williams, l'actor nord-americà que va encarnar Lando Calrissian, l'amic de Han Solo, a la trilogia original.

Williams (Nova York, 1937) va interpretar per primer cop aquest caça-recompenses a 'L'imperi contraataca' (1980) i després a 'El retorn del Jedi' (1983). El personatge de Calrissian va tornar a aparèixer a 'Han Solo: una història de Star Wars' (2018), un film derivat de la trama central de la saga en què Han Solo, de jove, coneix per primera vegada Chewbacca i Calrissian. Qui interpretava Calrissian de jove, però, no era Williams sinó Donald Glover.

El novè episodi –encara amb el títol per determinar– tancarà la tercera trilogia de la saga, que compta amb 'El despertar de la força' (2015), dirigit per J.J. Abrams, i 'Els últims Jedi' (2017), amb Rian Johnson com a director.

El director d'aquesta nova entrega havia de ser, inicialment, Colin Trevorrow, realitzador de 'Jurassic World' (2015), però finalment tornarà a ser J.J. Abrams.

El film es començarà a rodar aquest estiu i, a més de Billy Dee Williams, el repartiment inclourà Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), John Boyega (Finn) i Keri Russell, tot i que encara s'ha de confirmar quin personatge interpretarà.