Còmic
Cultura 17/04/2011

Unes 100.000 persones han passat pel Saló del Còmic

El Saló Internacional del Còmic de Barcelona, organitzat per FICOMIC, ha tancat la seva edició d'aquest any amb una xifra dels 100.000 visitants, segons l'organització.

Efe
1 min
Víctor Mora, creador del còmic en què es basa la película 'Goliath' va ser dissabte al Salón del Comic de Barcelona

BarcelonaLes exposicions dedicades a Tarzan, els gats en el còmic i el 23-F, a més de la multitudinària mostra dels zombis, han captat l'interès dels visitants. L'escenari del Saló ha comptat amb actuacions molt sonades com les dels grups Motorzombis, Los Tiki Phantoms i Mürfila, i l'actuació estel·lar de Berto Z, la versió zombi de Berto Romero, amb el seu monòleg zombi. També cal destacar les activitats desenvolupades a l'àrea de videojocs per Xbox 360 i Nintendo 3DS, a més de l'àrea de jocs d'estratègia, els tallers de còmic aerografia i 'grafitti'.

El saló ha tornat a ser un aparador de l'excel·lent nivell creatiu que travessa el món del còmic i s'han viscut moments molt emotius amb la presència d'històrics de la historieta com Víctor Mora o Jordi Longarón, Gran Premi del Saló d'aquest any.

Entre les activitats paral·leles han destacat en aquesta edició la videoconferència amb Robert Kirkman i la marató d'episodis de la sèrie The Walking Dead al Megacine del Magic Badalona o de pel·lícules de zombis dins del programa de Phenomena del cinema Urgel.

Finalment, gràcies al seu pes cultural, el Saló s'ha convertit aquest any en el pròleg de totes les activitats per celebrar el Dia del Llibre. La 30a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebrarà novament a Fira de Barcelona del 3 al 6 de maig de 2012.

stats