MÚSICA
Cultura 11/03/2013

La plataforma 'Actuem pel Liceu' programa un cicle de concerts

Impulsada per la societat civil per a garantir la continuïtat del Liceu, la Plataforma ja ha recaptat aproximadament 200.000 euros

Ara
1 min
01 La final del Concurs Viñas del 2012 al Gran Teatre del Liceu.  02. Elena Obraztsova, primer premi en l'edició del 1970.

BarcelonaLa plataforma impulsada per la societat civil 'Actuem pel Liceu' ha organitzat un cicle de cinc concerts que tindran lloc durant els propers mesos de març, abril i maig al Gran Teatre del Liceu i al Conservatori del Liceu. El cicle de concerts, programats per la direcció artística i la direcció musical del Liceu, pretén reforçar i difondre aquesta iniciativa que té com a objectiu captar fons per al Gran Teatre del Liceu.

Els concerts seran els següents:

- Dimecres, 13 de març a la Sala del Cor.

- Dimecres, 3 d'abril al Auditori Conservatori del Liceu.

- Dijous, 11 d'abril a la Sala del Cor.

- Dimarts, 16 d'abril al Auditori Conservatori del Liceu.

- Dijous, 9 de maig a la Sala del Cor.

Des de que es va constituir, el desembre de 2012, a iniciativa de particulars i entitats de l'entorn del Gran Teatre del Liceu -Amics del Liceu, Conservatori del Liceu, Cercle del Liceu, Associació de Liceistes del 4rt i 5è pis i la Societat del Gran Teatre del Liceu-, la plataforma ha recaptat aproximadament 200.000 euros, que serviran per a complementar les accions que el propi Teatre ha posat en marxa per a salvar la temporada 2012-2013 i assegurar, d'aquesta manera, la seva continuïtat.

Els concerts seran de lliure accés amb aportació voluntària a la sortida. L'aforament és reduït, per assistir-hi caldrà fer reserva al telèfon dels Amics del Liceu 93 317 73 78.

stats