Cultura 28/02/2013

Raynald Colom i Sara Pi, germans d’ànima negra, al PLAY d'aquesta setmana

El trompetista i la jove cantant de soul protagonitzen la portada d'aquest divendres, dedicada al Black Music Festival de Girona

Play
1 min
Portada del PLAY 1 de març

Al PLAY d'aquesta setmana parlem sobre música negra amb el trompetista Raynald Colom i la jove cantant de soul Sara Pi. Aquests dies coincideixen al Black Music Festival, que tenyirà Girona de música negra amb les actuacions de The Brand New Heavies, The Impressions i molts més.

A la secció de cinema destaquem 'Weekend', una història d'amor, drogues i sexe gai, i fem la crítica de les estrenes de la setmana. També us duem a l'Almeria Teatre a veure la nova obra de Benet i Jornet, us convidem a deixar-vos seduir pel passat i present de la fotografia al CaixaForum, us descobrim la renovada oferta gastronòmica dels germans Roca a l'hotel Omm i us proposem algunes escapades de turisme espiritual.

Finalment, el 'Cara a cara' d'aquesta setmana és per al tàndem artístic que formen la cantant de Bilbao La Bien Querida i David Rodríguez (Beef, La Estrella de David), un mite de la música independent a Catalunya que prepara, amb Joe Crepúsculo, un disc dedicat a les comarques catalanes.

stats