Cinema

El director adapta al cinema l'obra de Yasmina Reza 'Un déu salvatge'

Polanski comença demà el rodatge del nou film

El cineasta franco-polonès Roman Polanski inicia demà als afores de París el rodatge de la seva nova pel lícula, 'Carnage', una adaptació de l'obra de Yasmina Reza 'Un déu salvatge'en la que comptarà amb Kate Winslet i Jodie Foster , ha informat avui el diari 'Le Parisien'

El diari afirma que Polanski va treballar en el guió del seu pròxim treball durant els set mesos en arrest domiciliari complerts al seu xalet de Gstaad ( Suïssa ) després de la seva detenció a Zuric al setembre de 2009 i d'haver passat dos mesos a la presó en compliment de una ordre de recerca i captura demanada pels EUA .

El director , acusat als Estats Units d' haver mantingut relacions sexuals amb una menor fa 33 anys , rodarà la pel lícula en anglès i en els estudis del departament de Val- de - Marne , als afores de la capital francesa.

Le Parisien recorda que la petició d'extradició dels EUA segueix vigent mentre el procediment judicial obert contra l'artista no sigui anul·lat , motiu pel qual roda a París un film l'acció ha decidit situar a Nova York .

La pel·lícula narra la història de dues parelles que tracten de solucionar amb civisme seves diferències quan el fill d'una d' elles colpeja al de l'altre al parc , i en el repartiment es troba també l'austríac Christoph Waltz , guanyador d'un Oscar al millor actor secundari per Malditos bastardos , de Quentin Tarantino . L'obra de Reza va estar en cartell al Teatre Goya la temporada que ve, i va ser un dels èxits de taquilla de l'any.

Polanski , segons el diari , farà una petita pausa en el rodatge per anar el proper 25 de febrer a París la cerimònia dels Cèsar , la gran gala del cinema francès, que presidirà Foster i en què el seu thriller polític L'escriptor compta amb vuit nominacions .

Més continguts de