Cultura 12/02/2012

La policia investiga els medicaments que han trobat a l'habitació de Houston

El diari 'LA Times' assegura que la cantant es passejava mal vestida, suada i erràtica fa uns dies per l'hotel de Beverly Hills on ha mort

Ara
1 min
La policia s'endú el cos de la cantant de l'hotel de Beverly Hills. Getty

BarcelonaLa policia de la ciutat de Los Ángeles, que va trobar el cos de la cantant Whitney Houston poc després de la una de la matinada, no ha localitzat substàncies il·legals a l'habitació de la cantant, però si que hi ha trobat diversos medicaments prescrits amb recepta que ara s'estan investigant com a possible causa de la mort. La informació la dóna la web especialitzada en celebritats dels EUA, TMZ, i assegura que la policia treballa amb diverses hipòtesis, entre les quals hi ha la possibilitat que Houston s'ofegués a la banyera o hagués patit una sobredosi. La diva del pop havia tingut molts problemes amb les drogues, però assegurava que feia tres anys que els havia superat.

Aquest portal d'informació diu que quan els agents de seguretat van arribar a l'habitació de la cantant, després que algú del seu entorn truqués alertant del seu estat, el seu cos ja no es trobava a la banyera. Tot i això, s'esperen els resultats de l'autòpsia per determinar quines van ser les causes de la mort. La policia ha assegurat, segons TMZ, que no hi havia evidències a l'habitació que la cantant hagués estat bevent alcohol ni s'han trobat signes de violència.

El diari 'LA Times' assegura que dijous passat diverses persones van veure Houston passejant-se pel lobi de l'hotel i per la vora de la piscina. El diari parla de comportament "erràtic", i diu que Houston anava "mal vestida" i estava "xopa de suor".

stats