Arts escèniques
Cultura 25/04/2012

Una festa popular de música i teatre aeri obrirà el festival Grec el 30 de juny

La inauguració oficial serà l'1 de juliol amb l'actuació de Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi al Teatre Grec

Ara
1 min

BarcelonaEl primer festival Grec dirigit per Ramon Simó tindrà una doble inauguració l'1 de juny. A la tarda-nit del dia 30 i fins passades les 12 del dia 1, a l'avinguda Lluís Companys de Barcelona se celebrarà una festa popular d'accés lliure amb les actuacions dels grups Canteca de Macao i La Troba Kung-Fú, i un espectacle de teatre aeri de la companyia d'Anvers Theater TOL. Un dia després, l'1 de juliol, al Teatre Grec hi actuarà Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi.

Simó destaca que dos dels eixos principals del Grec 2012 seran "les noves tecnologies i el públic familiar", amb l'objectiu d'arribar a un públic més ampli i transversal, que és l'encàrrec que li ha fet l'Ajuntament. Hi haurà tres eixos novedosos: espectacles itinerants, el cicle Grec Innovació i s'incrementarà el nombre d'espectacles per a tots els públics. Aquí s'inclourà l'homenatge als 25 anys d'Escarlata Circus (faran 3 espectacles), 'Els racons de la memòria' de Tortell Poltrona, un espectacles sobre el món de Pere Calders i el muntatge 'Le Grand C' de circ i dansa sobre els castellers.

Pels barris hi passaran l'espectacle de dansa 'Kamuyot' d'IT Dansa que es podrà a veure als centres cívics i l'espectacle músico-teatral 'L'ànima del bus', que passa dins d'un autocar. El Grec Innovació estarà centrat en les noves tecnologies i comptarà amb espectacles de Marcel·lí Antúnez, una 'òpera quàntica' de Ferran Audí, un espectacle amb videoconferència inclosa i dansa amb música a la carta.

stats