Publicitat
Publicitat

'L’empestat', de Jordi Oriol, guanya el Premi BBVA de Teatre 2017

Els actors premiats són Ricard Farré i Enric Cambray per 'Les dones sàvies' i Anna Azcona per 'Cúbit'

L’espectacle 'L'empestat', de Jordi Oriol i la companyia Indi Gest ha guanyat el Premi BBVA de Teatre 2017 convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX. El guanyador s’ha donat a conèixer aquest vespre en el marc de la gala final del certamen que s’ha celebrat a L'Atlàntida de Vic. El premi consisteix en una gira per Catalunya valorada en 20.000 euros.

El jurat ha premiat 'L'empestat' entre 60 propostes "per la seva acurada posada en escena, per un text d’una gran bellesa i d’una gran complexitat amb un resultat excel·lent i pel gran nivell interpretatiu", ha explicat el director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura. El jurat també ha concedit una menció especial per a l’espectacle 'All in', de la companyia Atresbandes, "per la seva aposta arriscada i innovadora".

El premi a la millor actriu se l'endú Anna Azcona per 'Cúbit', i el de millor actor és 'ex aequo' per als actors de 'Les dones sàvies' Ricard Farré i Enric Cambray. A més, el premi ha homenatjat l’actriu Vicky Peña i l’ONG Pallapupas.

El jurat de la 17a edició del Premi BBVA de Teatre el formaven: Amàlia Sancho, de l'AADPC; el dramaturg David Plana; el programador del festival Temporada Alta, Narcís Puig; el programador del teatre Atrium de Viladecans; Jaume Antich, i l’actor i director del Premi BBVA de Teatre, Joan Roura.

Més continguts de

PUBLICITAT

SANT JORDI

Amb el suport de

Amb el suport de

Aquest és un contingut editorialment independent, escrit i editat per periodistes de l'ARA i finançat per un tercer

Seguir llegint →

Recomanador de Sant Jordi interactiu

El recomanador de llibres per Sant Jordi

Entra aquí i descobreix quin llibre t'interessa: respon a quatre preguntes bàsiques i et proposarem els títols que encaixen amb la teva elecció. Tens prop de 200 títols per jugar

PUBLICITAT