CINEMA
Cultura 24/03/2011

L'argot sorprèn més que el relleu en el debut del primer film eròtic en 3D

'Sexe i zen: èxtasi extrem', la primera pel·lícula eròtica en 3D va debutar ahir a la nit a Hong Kong. El públic de la 'première' es va mostrar més entretingut i agraït per l'argot sexual cantonès que pels efectes estereoscòpics amb els quals el director hongkonguès Christopher Sun renova el gènere

Redacció
2 min
Pòster de Sexe i zen: èxtasi extrem

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El primer film eròtic en 3D de la història, Sexe i zen: èxtasi extrem, es va projectar ahir a la nit en primícia davant compradors i participants en el saló del Mercat Cinema i la Televisió (Filmar), segons ha informat el diari local South China Morning Post. El públic convidat a la sala JP va rebre amb hilaritat el treball de Christopher Sun, produït per Stephen Shiu júnior, cosa que no va semblar molestar al director hongkonguès, qui més aviat va aprovar la reacció del públic. El film de Sun, que pren prestat material de la novel·la eròtica Catifa dels plaers i les pregàries, del xinès Li Yu (segle XVII), i refà el treball de 1991 Sexe i zen, de Stephen Shiu, va sorprendre especialment per la seva vivesa lingüística tant en els passatges d'humor com en els dramàtics.

Si tots els presents haguessin estat ciutatdans de Hong Kong "l'impacte hagués estat fins i tot major a causa de les bromes. Farem alguns ajustaments al film abans de la seva primícia oficial el 12 d'abril", va assenyalar el productor executiu, segons declaracions recollides pel rotatiu xinès. La pel·lícula s'estrenarà el 14 d'abril a Hong Kong i en diversos països de la regió d'Àsia i Pacífic, per saltar el 16 de juny a Europa (França, Itàlia) i Amèrica (Perú). Shiu júnior espera que la cinta recapti un mínim de 30 milions de dòlars hongkonguesos (uns 2,72 milions d'euros) a l'excolònia britànica (sense comptar amb la taquilla internacional), i superi els 18 milions dde dòlars de Hong Kong que va fer la primera versió, Sexe i zen, i que manté el rècord per al gènere en el territori.

stats