Cinema
Cultura 09/11/2011

Una productora de videoclips catalana triomfa als Music Video Awards britànics

CANADA, la productora de Luis Cerveró, Lope Serrano i Nicolás Méndez, rep els premis al millor clip de pop internacional i millor director

Ara
1 min

BarcelonaCANADA, una productora del carrer Almogàvers de Barcelona, es va confirmar ahir com la gran revelació del panorama internacional del videoclip. A una cerimònia celebrada al londinenc Empire, la productora es va emportar tres dels dotze premis als quals estava nominada en els Music Video Awards del Regne Unit, entre ells el de millor director (CANADA) i millor clip de pop internacional (White nights, de la cantant danesa Oh land).

Creada per Luis Cerverró, Lope Serrano i Nicolás Méndez, CANADA és sinònim d'originalitat i excel·lència en el context del videoclip estatal, amb exquisits clips per a artistes com Mishima o Christina Rosenvinge i èxits incontestables com Bombay, d'El Guincho, també nominat en la categoria de millor clip d'indie-rock. La internacionalització de la productora va començar amb l'encàrrec de posar imatges al tema Invisible light de Scissor Sisters, que els ha posat en el mapa a nivell mundial. Invisible light, precisament, ha guanyat el premi a la millor direcció artística, per a Roger Bellés.

stats