Publicitat
Publicitat

Es publiquen per sorpresa les últimes cançons de David Bowie en el seu 70è aniversari

També es pot veure el vídeo d'un dels temes, 'No plan'

L'any passat, uns dies abans de morir, David Bowie va publicar el seu últim disc, 'Blackstar', coincidint amb el seu aniversari. Tres anys abans ja havia celebrat la data publicant per sorpresa el seu retorn discogràfic després d'any de silenci, 'The next day'. Per tant, és lògic que les seves últimes cançons es publiquin sense previ avís precisament aquest diumenge, 8 de gener, en què el músic hauria celebrat el seu 70è aniversari.

'New plan' és la forma amb què la discogràfica de Bowie se suma als actes que avui se celebren en homenatge al músic. L'EP reuneix les tres últimes cançons de Bowie: 'No plan', 'Killing a little time' i 'When I met you', que ja havien aparegut en el segon CD de la banda sonora del musical 'Lazarus', publicada a l'octubre. Completa l'EP la cançó 'Lazarus', ja inclosa a 'Blackstar'.

Coincidint amb la publicació de l'EP també ha aparegut un videoclip d'una de les cançons, 'No plan'. Dirigit per Tom Hingston, el clip mostra tot de televisors en un aparador de Newton Electrical, una referència a la pel·lícula 'L'home que va caure a la Terra', en què Bowie adoptava el nom de Thomas Jerome Newton i apareixia en una famosa escena davant d'una graella de televisors.

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT