Publicitat
Publicitat

MÚSICA

Es rebaixa a 4 la xifra oficial de morts al festival de música belga

Una persona que va morir en un hospital per una aturada cardíaca es va comptabilitzar, per error, com a víctima de l'accident de dijous

El nou recompte de les víctimes al festival de música rock de Pukkelpop , a la localitat belga de Hasselt , on alguns escenaris es van desplomar a causa d'una violenta tempesta , resgistra quatre i no  cinc, el nombre de morts .

Una persona que va morir dijous a la tarda en un hospital belga a causa d'una aturada cardíaca es  va incloure per error entre les víctimes de la tragèdia, tot i que no havia anat al festival , que es va fer a Hasselt ( nord-est de Bèlgica ) , segons publiquen avui els diaris flamencs Gazet Van Antwerpen i Het Belang V an Limburg .

La informació l'ha  confirmada l'alcaldessa de Hasselt , Hilde Claes , segons  assegura l'agència Belga .

La vida de tres dels assistents al festival continua en perill, i el nombre de ferits , 140, hauria  de ser revisat a l'alça .

El festival de Pukkelpop és una de les grans cites musicals de l'estiu a Bèlgica i acostuma a aplegar prop de 60 mil  persones . L'any passat ja va estar marcat per la tragèdia quan el líder del grup Ou est li Swimming Pool es va suïcidar i un tècnic va morir.

Les

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT