Publicitat
Publicitat

Moda

Josep Abril, Míriam Ponsa, Manuel Bolaño i Yiorgos Eleftheriades són alguns dels noms més destacats

La 080 amb regust de sal

Fins a 18 dissenyadors presentaran les seves col·leccions a la carpa del passeig Joan de Borbó

La setena edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 31 de gener al 2 de febrer, ja esclafa motors. Fins a divuit creadors presentaran les seves col·leccions de tardor-hivern 2011-2012 a la carpa instal·lada al passeig Joan de Borbó en motiu de la Barcelona World Race, segons ha informat la Generalitat.

Entre els dissenyadors que hi participaran destaquen Josep Abril i Míriam Ponsa, dos referents de les últimes edicions del 080, Manuel Bolaño, que a l'edició del juliol de 2010 va obtenir el premi per la millor col·lecció femenina, i Yiorgos Eleftheriades, creador de moda urbana a partir de les formes clàssiques.

També hi seran la marca espanyola de prêt-à-porter Cardona Bonache, la dissenyadora Montse Liarte, que ha presentat les seves dues últimes col·leccions a la 080, i Txell Miras, que el 2010 ha desfilat com a convidada a la London Fashion Week.

L'esdeveniment comptarà amb la participació del creador mongol Tsolo Munkh, la marca Schipper/Arques, provinent dels Països Baixos, i el dissenyador Omar Kashoura, reconeixible pel seu particular ús del color; el valencià Miquel Suay, la firma Krizia Robustella, especialitzada en barrets, i Karlotalaspalas.

A nivell nacional també s'hi presentaran Justicia Ruano, que signa la marca 9PM, Juan Antonio Ávalos, guanyador de la millor col·lecció masculina de l'edició de juliol de 2010 del 080, i Celia Vela. Completen la llista el coreà Juun J., que treballa a partir del concepte Classic & Tailoing, i la marca Brain&Beast, d'Ángel Vilda.

En paral·lel a les desfilades se celebrarà el Showroom 080, l'espai de trobada per als professionals del sector.

Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT