Moda
Cultura 14/01/2011

La 080 amb regust de sal

Fins a 18 dissenyadors presentaran les seves col·leccions a la carpa del passeig Joan de Borbó

Efe
1 min

BarcelonaLa setena edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 31 de gener al 2 de febrer, ja esclafa motors. Fins a divuit creadors presentaran les seves col·leccions de tardor-hivern 2011-2012 a la carpa instal·lada al passeig Joan de Borbó en motiu de la Barcelona World Race, segons ha informat la Generalitat.

Entre els dissenyadors que hi participaran destaquen Josep Abril i Míriam Ponsa, dos referents de les últimes edicions del 080, Manuel Bolaño, que a l'edició del juliol de 2010 va obtenir el premi per la millor col·lecció femenina, i Yiorgos Eleftheriades, creador de moda urbana a partir de les formes clàssiques.

També hi seran la marca espanyola de prêt-à-porter Cardona Bonache, la dissenyadora Montse Liarte, que ha presentat les seves dues últimes col·leccions a la 080, i Txell Miras, que el 2010 ha desfilat com a convidada a la London Fashion Week.

L'esdeveniment comptarà amb la participació del creador mongol Tsolo Munkh, la marca Schipper/Arques, provinent dels Països Baixos, i el dissenyador Omar Kashoura, reconeixible pel seu particular ús del color; el valencià Miquel Suay, la firma Krizia Robustella, especialitzada en barrets, i Karlotalaspalas.

A nivell nacional també s'hi presentaran Justicia Ruano, que signa la marca 9PM, Juan Antonio Ávalos, guanyador de la millor col·lecció masculina de l'edició de juliol de 2010 del 080, i Celia Vela. Completen la llista el coreà Juun J., que treballa a partir del concepte Classic & Tailoing, i la marca Brain&Beast, d'Ángel Vilda.

En paral·lel a les desfilades se celebrarà el Showroom 080, l'espai de trobada per als professionals del sector.

stats