Música
Cultura 25/07/2011

El metge va visitar Amy Winehouse 24 hores abans de la seva mort

La cantant havia passat diferents exàmens mèdics pel seu fràgil estat de salut. El seu metge no va detectar cap anomalia en la darrera visita

Redacció
2 min

Londres p { margin-bottom: 0.21cm; } A l'espera dels resultats de l'autòpsia d'Amy Winehouse, es coneixen més detalls sobre les hores prèvies a la mort de la cantant. El seu doctor va visitar-la un dia abans de morir i no va trobar cap anomalia a l'estat de salut de la cantant, segons informa el Daily Telegraph. La policia també va informar que al pis de la cantant no hi va trobar cap rastre de droga, malgrat les seves addiccions.

Winehouse havia visitat regularment el metge pel seu fràgil estat de salut, a causa de les addiccions. "La salut d'Amy era fràgil i per això havia tingut una sèrie d'exàmens mèdics", informava una font a The Sun. "El doctor estava satisfet de les seves condicions. Va marxar divendres de casa de la cantant sense cap alarma. En menys de vint-i-quatre hores la van trobar morta", afegia.

A les 10 del matí, la cantant va dir al seu equip de seguretat que estava cansada i que se'n tornava a dormir. Quan van anar a despertar-la, ja la van trobar morta. El portaveu de la cantant, Chris Goodman, informava que Amy acompanyada del seu guardaespatlles. "En aquest punt, ningú sap com va morir. Va morir sola al llit".

Mentrestant, la família demana "privacitat". "Hem quedat orfes després de la pèrdua de l'Amy, una magnífica filla, germana i neboda. Deixa un buit a les nostres vides", segons feien públic en un comunicat. "Ens hem recollit per recordar-la i agrairíem privacitat i espai en aquest moment terrible".

Les vendes dels àlbums de Winehouse també han augmentat aquest cap de setmana. El seu portaveu encara no ha fet públic el futur del material que la cantant va deixar enregistrat, però un àlbum pòstum és gairebé inevitable a causa de la seva popularitat.



stats