Londres

Una lesió durant el rodatge d''Spectre' obliga Daniel Craig a operar-se el genoll

L'actor es va sotmetre la setmana passada a cirurgia artroscòpica i es reincorporarà a la producció el 22 d'abril

L'actor britànic Daniel Craig ha estat operat del genoll després de lesionar-se durant el rodatge d'unes escenes d'acció de la nova pel·lícula de James Bond, 'Spectre'.

Craig va aprofitar el descans festiu de la Setmana Santa per deixar Mèxic i sotmetre la setmana passada a aquesta intervenció quirúrgica "menor" a Nova York, on viu amb la seva nòvia Rachel Weisz, amb l'objectiu de reparar l'esquinç que es va fer setmanes abans, va precisar la productora. "Durant el descans previst, Daniel Craig es va sotmetre a cirurgia artroscòpica per curar els danys en el seu genoll. Es reincorporarà a la producció el 22 d'abril a (els estudis) Pinewood" al Regne Unit, va dir una portaveu.

Segons la premsa britànica, Craig es va fer mal al genoll quan filmava una escena d'acció als Alps austríacs al gener, una lesió que es va agreujar quan el febrer passat filmava un tiroteig als estudis Pinewood, als afores de Londres. Quan posteriorment es va traslladar a Mèxic per seguir rodant la nova pel·lícula de la saga, es va arribar a la conclusió que convindria operar per evitar mals majors. Segons 'The Sunday Mirror', Craig va ser traslladat fa uns dies de Mèxic a Nova York. Per no perdre temps ni diners mentre el seu protagonista es recupera, el director d''Spectre', el també britànic Sam Mendes, ha decidit avançar el rodatge de les escenes on no apareix l'actor, que en aquesta cinta interpreta per quarta vegada l'agent 007 .

Craig, que al febrer també va patir un cop al cap quan l'Aston Martin de Bond va topar amb un sot en una persecució a Roma, s'ha lesionat altres vegades mentre donava vida al famós espia. A 'Quantum of solace' (2008) es va fer mal al canell i al cap i, al final del rodatge, es va sotmetre a una operació de clavícula que el va obligar a assistir a l'estrena amb el braç en cabestrell. I durant el rodatge de 'Skyfall ', també de Mendes, es va fer mal al múscul de la cama, una lesió que es va atribuir l'ímpetu que Craig posa en les escenes d'acció.