Música
Cultura 28/05/2017

El Room Festival tanca la primera edició amb 14.891 espectadors

Els concerts d'Antonio Orozco, Manel, Sidonie i Ramon Mirabet van exhaurir les entrades

Ara
1 min
Els Manel durant el concert a la sala Razzmatazz inclòs en la programació del Room Festival

BarcelonaEl concert del gallec Iván Ferreiro va tancar divendres la primera edició edició del Room Festival a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Les nou actuacions celebrades des que Antonio Orozco va inaugurar el festival el 24 de novembre han aplegat 14.891 espectadors, segons les xifres facilitades per Clipper's Live, la promotora que organitza el Room, a més d'altres festivals com el Suite i el dels Jardins de Cap Roig. Aquestes entrades venudes representen el 82,27% de l'aforament.

El president de Clipper's Live i director del Room, Juli Guiu, considera que aquesta primera edició "ha sigut un èxit rotund molt per sobre de les expectatives", i avança que la segona edició tindrà més dates i que també arribarà a la Sala La Riviera de Madrid.

El primer Room Festival ha tingut nou concerts, quatre dels quals van exhaurir les entrades: Antonio Orozco, Manel, Sidonie i Ramon Mirabet. També hi han actuat grups i artistes internacionals com Thievery Corporation, Level 42, Natalie Imgruglia i Macy Gray.

stats