MÚSICA
Cultura 22/01/2019

Rosalía estrena el videoclip de 'De aquí no sales'

Molins manxecs en flames i motos, protagonistes del clip del capítol 'Disputa', del disc 'El mal querer'

Ara
2 min

BarcelonaRosalía ha tornat a sacsejar les xarxes aquest dimarts amb l'estrena d'un nou videoclip, 'De aquí no sales'. Després de 'Malamente', 'Pienso en tu mirá' i 'Bagdad', la cantant ha posat imatges al quart capítol del seu disc 'El mal querer', el que porta per títol 'Disputa', i s'ha fet 'trending topic' a Twitter en només una hora.

Una altra vegada la cantant es torna a arriscar. Si al videoclip de 'Bagdad' s'ofegava en llàgrimes, a 'De aquí no sales' apareix submergida en un líquid negre que sembla benzina. El tema és un dels més experimentals del disc, en què combina sorolls d'acceleració i frens de motos que il·lustren l'estètica del clip, i és que el món del motor ha quedat establert en el seu imaginar artístic. A poc a poc, Rosalía va enfonsant-se en el bassal de benzina a mesura que va augmentant la seva angoixa. Però no és ella qui en surt més perjudicada, sinó un home misteriós que s'encén en flames, que explota al costat d'un molí manxec, i que simbolitza l'home controlador que intenta dominar-la i que narra al llarg d''El mal querer'.

El videoclip s'ha rodat als molins de camp de Criptana, a Castella-la Manxa, i l'han dirigit Diana Kunst, responsable d'altres creacions com ara el clip de 'Caballo ganador', del músic madrileny C. Tangana, i de 'Fukk sleep', del raper nord-americà A$AP Rocky i FKA Twigs, i Mau Morgó. Ha estat produït per l'estudi creatiu O. L'artista ha col·laborat recentment a 'Assume form', el nou disc de James Blake, amb el tema 'Barefoot in the Park', en què barreja versos en castellà i anglès.

stats