PROPOSTES
Cultura 07/03/2019

La setmana del ‘Play’, del 8 al 14 de març

Ara Play
1 min
La setmana del ‘Play’

BARCELONA OBERTURA SPRING FESTIVAL

L’Auditori, el Liceu, el Palau de la Música i Barcelona Global impulsen aquest festival que vol posar Barcelona en el mapa de la música clàssica amb noms com Kent Nagano dirigint l’OBC, Valery Gergiev i Daniil Trifonov amb l’Orquestra del Mariïnski i Iréne Theorin.

FINS AL 17 DE MARÇ

QUINZENA METROPOLITANA DE DANSA

Nou municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona acolliran una setantena d’espectacles, entre els quals destaca Block, de les companyies britàniques Motionhouse i NoFit State, que inaugurarà el festival a la Plaça de la Catedral de Barcelona.

DEL 13 AL 31 DE MARÇ

38È FESTIVAL JAZZ TERRASSA

En marxa la 38a edició del festival Jazz Terrassa, amb més de 60 concerts i activitats i noms internacionals com Kenny Barron, Ernie Watts, Terri Lyne Carrington i Youn Sun Nah.

FINS AL 24 DE MARÇ

BRAIN FILM FEST

Arriba la segona edició del Brain Film Fest - Premi Solé Tura, el festival internacional de cinema que té el cervell com a protagonista, amb projeccions, espectacles teatrals de màgia, xerrades i debats.

DEL 14 AL 17 DE MARÇ

WHAT THE FOC!

El Parc de la Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat acull un festival dedicat a les brases: de la caixa xinesa peruana als calçots del Maresme, dels rostits a l’estaca argentins als sabors de la graella indonèsia i els peixos a l’estil basc.

9 I 10 DE MARÇ

stats