Propostes
Cultura 29/01/2018

La setmana del ‘Play’, del 26 de gener a l’1 de febrer

Ara Play
2 min
La setmana del ‘Play’

RÈCORD, TROBADA DEL LLIBRE ESPORTIU

Els responsables del festival de documentals de futbol Offside presenten la primera edició de Rècord, la trobada del llibre esportiu que tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Damm dissabte d’11 a 21h i amb entrada gratuïta. Hi seran Sergi Pàmies, Jordi Puntí, Ramon Besa i Jordi Robirosa, entre d’altres.

27 DE GENER

PAN DAIJING AL CAIXAFORUM

L’artista xinesa Pan Daijing presenta al cicle DNIT del Caixaforum Barcelona Fist piece, una performance inspirada en una òpera noise en què utilitza la dansa. Daijing fa música experimental amb influències de la filosofia xinesa i tibetana.

26 DE GENER

EL MAIG DEL 68 AL ‘OUI!’

Coincidint amb el 50è aniversari del Maig del 68, el festival de teatre en francès Oui! porta a diversos espais nou espectacles inèdits vinculats a la revolta estudiantil.

DE L’1 A L’11 DE FEBRER

FESTIVAL PEPE SALES

Girona acollirà aquests dies l’onzena edició del Festival d’Art Independent Pepe Sales, que en aquesta ocasió estarà dedicat a l’enigmàtica escriptora mexicana Elena Garro, admirada per Borges i Bioy Casares i que va estar casada amb Octavio Paz.

DEL 26 DE GENER AL 7 DE FEBRER

FESTIVAL SAX-O-RAMA

Continua al Jamboree de Barcelona el festival per als enamorats del saxo, que aquests dies acull les actuacions de Lou Marini + Trio Coloma, Big Dani Pérez Quintet i la Barcelona Big Blues Band amb Drew Davies.

26, 27 I 28 DE GENER

stats