Cultura 09/06/2018

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente presentaran la 33a gala dels premis Goya

Serà la primera vegada que l'actriu condueix la cerimònia i la tercera de l'humorista

Ara
1 min
Sílvia Abril i Andreu Buenafuente

BarcelonaLa 33a edició dels premis Goya, que se celebrarà el febrer de l'any vinent, ja té presentadors. L'actriu i humorista Sílvia Abril i el còmic, presentador i productor Andreu Buenafuente seran els mestres de cerimònia dels guardons, en què Abril s'estrenarà com a conductora. Per a Buenafuente aquesta serà la tercera ocasió que encapçala la gala dels reconeixements de l'Acadèmia del Cine Espanyol.

Buenafuente va presentar les gales de la 24a i 25a edició dels Goya. L'humorista va estar al capdavant de l'edició del 2010, que va ser la més vista de la història amb més de 4,5 milions d'espectadors. Buenafuente també va conduir el 2013 la 5a edició dels premis Gaudí que organitza l'Acadèmia Catalana del Cinema.

L'anunci dels presentadors s'ha fet aquest dissabte en paral·lel a l'elecció de Mariano Barroso com a president de l'Acadèmia del Cine Espanyol. Després de les votacions, Barroso ha explicat que un dels seus reptes és organitzar "una gran gala" que podria agrupar l'entrega d'alguns premis per fer-la "més àgil".

stats