Música

Els videoclips de Daddy Yankee i Rosalía, els més reproduïts a YouTube

'Con altura' és la segona cançó del 2019 amb més èxit a la plataforma

YouTube ha publicat aquest dimecres un rànquing amb els videoclips creats el 2019 més reproduïts d'aquest any. Els cinc primers de la llista són en castellà i de ritmes llatins. La llista l'encapçala el porto-riqueny Daddy Yankee amb Con calma, seguit per  Con altura, la cançó de Rosalía amb J Balvin i El Guincho. Les dues cançons, publicades al gener i al març d'aquest 2019, respectivament, acumulen més de mil milions de reproduccions.

Con calma de Daddy Yankee, publicat el 23 de gener del 2019, acumula 1.603 milions de reproduccions, més de set milions de "M'agrada" i prop de 300.000 comentaris.

El vídeo oficial de  Con altura, publicat el 26 de març d'aquest any, té 1.140 milions de reproduccions i més de cinc milions de "M'agrada", i l'han comentat 182.000 persones.

Els segueixen:  Secreto, d'Anuel AA i Karol G;  China, d'Anuel AA, Daddy Yankee, Karol G, Ozuna i J Balvin;  No me conoce (Remix), de Jhay Cortez, J Balvin i Bad Bunny; i  Señorita, de Shawn Mendes i Camila Cabello.

El vídeo oficial de  Secreto, publicat el 14 de gener, compta amb més de 900 milions de reproduccions, gairebé cinc milions de "M'agrada" i més de 214.000 comentaris.