Llibres
Cultura 30/03/2015

S'obren vuit biblioteques en vuit dies

Els nous equipaments s'ubiquen a Gironella, Santa Margarida de Montbui, Sant Pol de Mar, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç de Castellet, Cerdanyola, Martorell i Badalona

Ara
1 min
La Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui

BarcelonaVuit municipis disposen, des de la setmana passada, d'una nova biblioteca. Entre el 18 i el 28 de març, s'han posat en marxa la Biblioteca de Gironella, la Biblioteca Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, la Biblioteca Miquel Batllori de Sant Cugat del Vallès, la Biblioteca S. Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet, la Biblioteca Central de Cerdanyola, la Biblioteca de Martorell i la Biblioteca Canyadó i Casegemes Joan Argenté de Badalona. D'entre tots aquests equipaments, destaca la Biblioteca de Gironella, que fins ara s'ubicava a l'edifici de l'IES Pere Fontdevila, i l'espai de Sant Cugat, que incorpora un laboratori viu de tecnologies de visió.

La Biblioteca de Santa Margarida de Montbui ha estat traslladada al Centre Cultural Mont-Àgora, del qual n'ha adoptat el nom. L'espai de Sant Vicenç de Castellet també és fruit d'un trasllat a un nou edifici de quatre plantes i més de 1.800 metres quadrats. La Biblioteca de Cerdanyola s'ubicava fins ara a la masia de Ca n'Altimira, que ara tanca per donar pas al nou equipament de la ciutat.

La Biblioteca de Martorell també canvia de nom i passa d'anomenar-se Francesc Pujols a adquirir el nom del municipi. Finalment, Badalona amplia a sis els seus equipaments amb la Biblioteca Canyadó i Casegemes Joan Argenté.

stats