Publicitat
Publicitat

CULTURA

Els socis de la SGAE avui trien president

Els resultats es coneixeran demà, pel gran nombre de vots que hi ha hagut per correu

Un total de 8.271 socis de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), el 7,54% més que en les eleccions de 2006, estan cridats avui a les urnes per elegir els trenta-vuit membres que compondran la Junta Directiva de l'entitat durant els pròxims quatre anys. A les 10 h s'ha constituït la mesa electoral d'un sufragi al qual concorren plataformes col·lectives com la continuista Candidatura Profesional de Autores i Compositores (CPAC) que lidera Victor Manuel i l'alternativa De Otra manera (DOM), encapçalada per José Miguel Fernández Sastrón, així com la que es presenta a l'escola d'editors. A més, hi ha candidatures a títol individual: Antonio Ruiz Onetti, Luis Cobos i Enric Gomà Ribas, informa la SGAE en un comunicat.

La Junta Directiva es compon de quatre escoles amb els seus propis integrants: set a Gran Dret, procedents de les arts escèniques; setze en Petit Dret, integrat per compositors i lletristes, set en Obres Audiovisuals, treballadors del món audiovisual, i vuit editors musicals en Col.legi Editorial. Encara que les urnes es tanquen avui a les 20 h, no serà fins a primeres hores de divendres quan es coneguin els resultats, a causa de la gran quantitat de vot rebut per correu.
Els elegits en aquesta votació celebraran la seva primera reunió com a nova Junta Directiva el 12 de juliol, dia en què s'han de designar en votació secreta a un president i tres vicepresidents i nomenaran al president del Consell de direcció, ja sigui en el seu si o fora de ell.


Els llibres que ens fan grans

Etiquetes

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT