Música
Cultura 04/03/2022

Sondra Radvanovsky, Lisette Oropesa i Iréne Theorin substituiran Anna Netrebko al 175è aniversari del Liceu

Després de la baixa de la soprano russa pel seu tebi posicionament contra la guerra

Ara
1 min
La soprano Sondra Radvanovsky

BarcelonaDimecres Anna Netrebko va anunciar en un comunicat que “s’allunyava dels escenaris temporalment”, probablement a causa del degoteig de cancel·lacions que preveia pel seu posicionament polític, proper a Vladimír Putin, i que ja havien començat a La Scala de Milà, Hamburg i Zuric. El Liceu també va confirmar que la soprano no cantaria en el concert del seu 175è aniversari, el 3 d’abril. I aquest divendres el teatre ha anunciat un nou cartell per partida triple: hi actuaran les sopranos Sondra Radvanovsky, Lisette Oropesa i Iréne Theorin, que juntament amb el baríton Ludovic Tézier i el tenor Joseph Calleja seran les veus convidades a la gala.

Valentina Carrasco serà directora escènica, Marco Armiliato el director musical. La nova cita també ha reformulat el repertori, que inclourà el Macbeth de Verdi (acte II complet, a càrrec de Radvanovsky i Tézier), Lucia di Lammermoor de Donizetti (part III fins al final de l’escena de la bogeria, a càrrec d'Oropesa) i Turandot de Puccini (acte II, escena II sencera, amb Theorin i Calleja). 

Les entrades ja adquirides pels espectadors seran vàlides per a aquest nou concert, que manté la seva data el 3 d’abril. El repertori respon a tres dels títols més representats a la casa: Macbeth (117 representacions), Turandot (86 funcions) i Lucia di Lammermoor (296 representacions).

stats