EL RETORN DE SOPA DE CABRA
Cultura 17/03/2011

Sopa de Cabra treballa per fer un segon concert

El grup anuncia que ha atès les peticions dels seus seguidors per fer un segon concert i estan buscant la solució més adient

S. Sabaté
1 min
Sopa de Cabra va anunciar dimecres el seu retorn als escenaris, en un únic concert al Palau Sant Jordi el 9 de setembre.

BarcelonaSopa de Cabra farà un segon concert. Després de l'èxit de la venda d'entrades pel concert que faran el 9 de setembre, en què se'n van vendre més de 17.000 en només 5 hores, el grup ha anunciat aquest vespre, en una carta al seu web, que han escoltat les peticions dels seus seguidors per fer un segon concert: "les vostres peticions ens han arribat i estem treballant per trobar una alternativa", anuncien.

En el text reconeixen que "triar un espai de gran capacitat" seria "suficient" per celebrar els 25 anys del seu naixement. Però de seguida va quedar clar que no, que el seu públic és molt fidel i té ganes de Sopa. "No hem parat de rebre peticions per fer un nou concert", expliquen.

També demanen que aquells que no tenen entrada que "no us adreceu a la revenda" perquè hi haurà aquest segon concert. Els Sopa agraeixen les mostres de suport i finalitzen la seva carta tot anunciant que encaren un mes de setembre "amb les ganes de viure tots junts el millor de Sopa de Cabra.

stats